3 Aralık 2014 Çarşamba

KARNABAHAR;BROKOLİ;HAVUÇ SALATASI




MALZEMELER
  • Karnabahar
  • Brokoli
  • Havuç
  • Yarım limon
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 2 diş sarımsak

HAZIRLANIŞI
Karnabahar ve brokoli parçalara ayrılır. Havucun kabuğu soyulur. Sebzeler hafif diri kalacak şekilde haşlanır. Havuç haşlandıktan sonra doğranır.
Haşlanan sebzeler karıştırma kabına alınır. Sarımsak ezilir. Bir tatlı kaşığı zeytinyağı, yarım limon, 1 tatlı kaşığı sirke karıştırılıp sebzelerin üstüne dökülür. Ezilmiş sarımsak da eklenip karıştırılır. Servis tabağına alınır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.