- Yemeklerde kanola yağı kullanın.
- Yemeklere deniz tuzu kullanın.
- Böreklerde kaya tuzu kullanın.
- Bulaşık makinesinde parlatıcı olarak elma sirkesi kullanın.
- Ph değeri 7'nin altındaki sularıı tercih edin.
- Muhallebinin en son şekeri konur.Yoksa kansorojen etki yaratır.
- Aşurede de enson şeker konur.
- Kimyon barsak çalıştırır.
- Yiyeceklerde akümünyum folyo kullanma.
- Tarhananın içine pişirilirken sucuk,haşlanmış nohut,şehriye atılabilir.
- Hamurişlerinde HATAP unu kullan.
- Yemeklerde 1 ay iyotlu, 1 ay iyotsuz tuz kullanın.
- Lahana yemeklerinde kimyon kullanın.(Tüm baklagillerde)
- Sarımsağı ezdikten 5 dk.sonra kullan.Antibiyotiği çıksın.
- Tarhana çorbasına sariımsak at.
- Ispanak yemeğine hindistancevizi ekle.
- Zeytinyağına kakule koyup beklet.Hazımsızlığa iyi geliyor.
- Elma sirkesi ile soğan suyu karışımı eldeki lekeleri giderir
Translate
15 Aralık 2009 Salı
ÖNEMLİ BİLGİLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.