Malzemeler:
•1 kg. barbunya
•3-4 domates ufak doğranmış
•2 adet kuru soğan, doğranmış
•1 çay bardağı zeytinyağı
•2 havuç
•2-3 adet yeşil biber
•Ilık su
•tuz,bir çay kaşığı toz şeker
Hazırlanışı
Soğanı ve doğranmış biberi yağda kavurun. Havuçları küp küp doğrayıp, tencereye ilave edin.
Domatesleri ekleyip, iyice pişirin.Barbunyaları haşlayıp suyunu dökün.
Barbunyayı ekleyip biraz karıştırıp sonra suyu ,tuzu, bir çay kaşığı toz şekerini ilave edin. Kısık ateşte
barbunyalar yumuşayana kadar pişirin. Servis tabağına alıp üzerini maydonozla süsleyin.Afiyet olsun.
yorumlamadan gitmiyorum :)) ellerine saglik olsada yesek diorum
YanıtlaSilbisou bisou
www.fraise-framboise.blogspot.com