18 Haziran 2010 Cuma

HELLİM PEYNİRİ KIZARTMASI

Haftasonu kahvaltılarında hemem yapılabilecek pratik bir öneri.Şimdiden kolay gelsin

Kızarmış Hellim Peyniri


Malzemeler:(2 kişilik)


•  Hellim peyniri (4 dilim kesilir)

•1 yemek kaşığı sıvıyağ

• Karabiber, toz kırmızı biber, kuru nane

Yapılışı:

1. Hellim peynirini yarım cm.kalınlığında dilimleyin.
2. Teflon tavayı kızdırın ve sıvıyağı dökün. Peynir dilimlerini tavaya dizin.

3. Orta ısıda her iki tarafını 3-4 dakika kızartın. Kızarmış peynir dilimlerini servis tabağına alın ve baharatlarla süsleyin.Hepsi bu kadar..

Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.