Translate

16 Ocak 2015 Cuma

KUDRET NARI

ÇOK TEHLİKELİ VE HIZLI SEYREDEN ,PANKREAS KANSERİNİN YAYILMASINI ÖNLEYEN , KANSER HÜCRELERİNDE PROĞRAMLI ÖLÜMÜ BAŞLATAN ,
KEZA , MEME , RAHİM ve YUMURTALIK ,KOLON , BAŞ , BOYUN KANSERLERİNDE MUCİZELER YARATAN ...



İNSÜLİN DİRENCİNİ KIRAN , DİABET TİP II TEDAVİSİNDE DESTEK AMAÇLI KULLANILABİLEN VE HARİKA SONUÇLAR VEREN ...
KİLO VERDİREN , KOLESTEROLU VE ÜREYİ DÜŞÜREN ,BÖBREK TAŞI , SEDEF HASTALIĞINDA VB . KULLANILAN BİR NİMET.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KUDRET NARI :::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ÖZELLİKLE MİDE ÜLSER, REFLU , KABIZLIK PROBLEMLERİ İÇİN YILLARDIR , BAL YADA ZEYTİNYAĞI İÇİNDE OLGUNLAŞMIŞ VE SARARMIŞ OLAN YAPISI ZATEN KULLANILIYORDU .
ANCAK ONUN DAHA SARARMAMIŞ YEŞİL HALİNDE Kİ FORMU İSE , İÇERİĞİNDE BULUNAN AKTİF CHARANTIN ve MOMORDICIN adlı BİLEŞENLER SAYESİNDE ,
AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE KULLANILIR ve İÇİLİRSE ,
PANKREAS KANSERİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE PEK ÇOK CİDDİ SAĞLIK PROBLEMİNDE MUCİZELER YARATTIĞI BİLİMSEL ÇALIŞMALARLA TEYİT EDİLMİŞ .
EN GÜZEL TARAFI İSE ;
YAN ETKİSİ ve ZARARI YOK ..
.
ANCAK ; DİYABETTE KULLANILAN İLAÇLARIN ETKİNLİĞİNİ ARTIRMASI SEBEBİYLE ve HİPOGLİSEMİ DE HEKİMİNİZE SORULMADAN ASLA KULLANILMAMALIDIR .
KULLANIM ŞEKLİ :
Kudret narı 1 tane ( yeşil olacak ) çekirdekleri çıkarılmış
+
Yarım Limon suyu
+
Yarım salatalık
+
1 Organik YEŞİL Elma
+
2 dal Yeşil Kereviz ....
Hızlı blenderdan geçirilecek SMOTHIE yapan çok hızlı Belenderlar bu iş için ideal. Bu şekilde hazırlanan içeçek , hem sabah hem de gece yatmadan önce aç karnına kahvaltıdan 30 dakika önce , yatmadan ise hemen önce içilecek.
LÜTFEN DİKKAT : Hipoglisemisi olanlar ve Diabet için ilaç ,insülin kullananlar Hekimlerine sormadan kullanmasınlar ...!!!
Natural olan YEŞİL KUDRET NARINI pazarda bulamadığınız takdirde ise ; Yurtdışında Karela yada Bitter Gourd veya Bitter Melon. ekstrakt olarak
tablet , kapsül formları satılıyor onlardan da getirtebilirseniz kullanabilirsiniz.
Sadece , Exceptionally Pure, Solvent-free Extract olmasına dikkat ediniz ...!!!!
Yurt içinde üretilen ekstraktlara ise ben güvenmiyorum çünkü üretimde en kolay ve ucuz yol olan SOLVENT kullanıyorlar .
Solvent ise zaten başlı başına bir kanserojen madde ve denetim mekanizması ne yazık ki çok kötü , bu nedenle yerli üretim olanlara ve merdiven altı üretimi sahte ürünler konusunda dikkatli olunuz. ..
Afiyet şifa olsun.

4 yorum:

  1. Merhaba Canım, bloglar arasında yorum bırakma ve takibe alma etkinliği başlatıld 31 Aralık 2015 tarihine kadarı.Hem haberdar edeyim hemde etkinliği desteklemiş olayım dedim.Kudret narı hiç görmedim ve yemedim .Faydaları gerçekten çok.Takipimdesin beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizi uzun süredir takip ediyorum,hatta etkinlik bile yapmıştık,..Bu etkinlikte de birlikteyiz:))

      Sil
  2. Ben turuncu halini yağa ezip koydum evde bulunduruyorum hatta çekirdeklerini saksıya diktim ama mart sonu mayıs başı gibi dikmiştim olmadı komşumun bahçesine diktiklerimiz oldu fazla büyümedi çekirdekleri saklıyorum bu sefer şubat sonu tekrar dikeceğim. . yeşil halinin içilebilir olması illginç eğer olursa denerim bu bahar da ama bahsedilen düzenle içmek zor bu konularda gerçek bir özürlüyüm :))) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Kudret narının yararlarını eskiden beri duyardım,ama bu kadar olduğunu bilmiyordum.Unutmamak,birilerine yardımcı olmak adına yayınladım.Yorum için teşekkürler Hatice Hanım..

    YanıtlaSil

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.