Malzemeler:
- 3 yumurta
- 1 çay bardağı bardağı sıvıyağ
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- 1 kase beyaz peynir
- 1 demet dereotu
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yumurta, süt ve sıvı yağı tel çırpıcı ile iyice karıştıralım.
- Parçalanmış beyaz peyniri,kaşar rendesini ve kıyılmış dereotunu ekleyelim.
- Un, tuz ve kabartma tozunu ekleyip, iyice karıştıralım. (kek hamurundan daha koyu kıvamlı olacak)
- Kalıbımızı yağlayalım ve harcı boşaltalım.
- 180 derecede ısınmış fırınımızda kızarana kadar pişirelim .Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.