31 Ocak 2012 Salı

PAÇANGA BÖREĞİ


 Bugünkü tarifimi "Güloannemutfakta" tarafından evsahipliği yapılan "Porselen Demlik Çay Saati 71. hafta etkinliği" için yazıyorum.

MALZEMELER

2 adet yufka


8 dilim pastırma

8 dilim kaşar peyniri


Kızartmak İçin;

Ayçiçeği yağı

Hazırlanışı:


Yufkayı düz bir zemine serip 4 eşit parçaya bölün.

Yufka dilimlerinin kalın kenarlarına pastırma dilimlerini, üzerine kaşar peyniri

dilimlerini yerleştirin.

Sigara böreği sarar gibi kenarlan açılmayacak şekilde sarın.

Börekleri  kızgın yağda kızartın. Ortadan ikiye kesip sıcak olarak servis

yapın.Afiyet olsun.

7 yorum:

  1. Enfes görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Torunlar bayılıyorlar bizde birer tane dayanamıyoruz

      Sil
  2. Ooooo nefis görünüyor,çayın yanında ne de güzel giderdi şimdi,ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  3. etkinliğe katılımın için çok teşekkürler tarifin yayında sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok severim bu böreği ellerinize sağlık nefis gözüküyor...

    YanıtlaSil
  5. benim ogullar cok sever ellerien saglik

    YanıtlaSil
  6. Canım, tarifinizi yayınlandım.Katılımınızdan dolayı çok tşk ederim.O güzel tariflerinizle etkinliği desteklerinizi bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.