15 Ocak 2012 Pazar

PATATESLİ KAPUSKA


 
MALZEMELER

1 tane küçük lahana

2 soğan

2 yk.salça

2 patates

tuz, sıcak su

kırmızı pul biber

sıvı yağ

HAZIRLANIŞI




Lahanayı  küçük küçük doğrayıp,iyice yıkayın. Tencereye soğanı yemeklik doğrayın  sıvı yağ ekleyin  güzelce kavurun .Lahanayı da ekleyip biraz daha kavurun.Salçasını, tuzunu, suyunu koyun ve yemeğin üzerine dilimlenmiş patatesleri dizin.Kısık ateşte lahana iyice yumuşayana kadar  pişirin .Yemeğiniz pişince biberini koyup karıştırın.Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.