25 Şubat 2012 Cumartesi

KAŞAR PEYNİRLİ KREP





MALZEMELER



2 yumurta

1 sb süt

3/4 sb rendelenmiş kaşar

2 sb un

tuz

tereyağ

YAPILIŞI


Önce yumurtaları çırparak, tereyağ hariç sırasıyla diğer malzemeleri ekleyin.

Pürüzsüz oluncaya kadar çırpın.

Krep tavasına çok az  tereyağ koyarak, yağı yakmadan eritin.

Krep hamurundan bir kepçe kadar alıp tavaya koyun.
Alt üst pişirerek, servis tabağına alın.

Sıvı hamur bitene kadar aynı işleme devam edin.



Afiyet olsun.

3 yorum:

  1. çok severim her öğünde yerim ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. mmm..
    harika görünüyor:)
    ellerinize sağlık..
    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Krebi çok severim ama kaşarlısını hiç denememiştim.paylaşımınız için teşekkür ederm.))

    YanıtlaSil

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.