- YAPILIŞI:
- 35- 40 cm. çapındaki borcam yağlanır, unlanır. Fırın ısıtılır.
- Ayrı bir kapta yumurta, yağ, yoğurt karıştırılır. Bu karışımdan 2 kaşık, üzerine sürmek için ayrılır.
- Kabartma tozu ile un, rendelenmiş peynir kıyılmış dereotu, tuz konup iyice karıştırılır.
- Tepsiye boşaltılıp düzeltilir. Üzerine ayrılan yağlı yumurta sürülür. Orta hararetli fırında pişirilir (30- 40 dakika).
- Ilınınca, dilimlenip tabağa alınır.
Translate
11 Temmuz 2013 Perşembe
TEPSİDE PEYNİRLİ DEREOTLU KEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.