Translate
22 Eylül 2012 Cumartesi
PRATİK KABAK YEMEĞİ
MALZEMELER
4 tane kabak
3-4 domates
2-3 diş sarımsak
2 kırmızı etli biber
1 yk salça
1 soğan
1 tane kesme şeker
zeytin yağı ,tuz
Kıyılmış dere otu veya nane
YAPILIŞI
Kabakları soyup uzunlamasına dörde bölünüp doğranır. Üzerine 3-4 domates rendesi, 2-3 diş sarımsak
rendesi, doğranmış 2 tane kırmızı biber ,1 yk salça,en üstüne de 1 baş piyazlık doğranmış soğan,1
kesme şeker,tuz,zeytin yağı ,yarım çay bardağı su ilave edilir.Önce harlı , sonra kısık
ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir.En son dereotu doğranır.Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.