Translate
20 Mart 2015 Cuma
KAFKAS ÇORBASI
MALZEMELER
MALZEMELER
8 su bardağı et suyu ya da su
1,5 yemek kaşığı sıvı yağ
2-3 yaprak lahana
4 orta boy pancar
yarım kereviz rendesi
yarım havuç rendesi
pırasa yaprakları
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı arpa şehriye
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Ufak doğranmış soğanları yağda kavurun. Üzerine ince kıyılmış lahana, pancar,
kereviz,pırasa ve havucu da ekleyip biraz kavurduktan sonra suyunu,tuzunu
ilave edin.
Sebzeler az piştikten sonra isteğe bağlı blendırla ezilip,arpa şehriye ekleyip
pişirin.Çorbayı servis ederken üzerine ince kıyılmış maydonoz
serpebilirsiniz. Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yemek yapmaya yeni yeni başlayan birisi olarak burada paylaştıklarınız özellikle sunumlarınızı çok beğendim.
YanıtlaSilSizide bloğuma beklerim :)
http://seviimlihbidunyasi.blogspot.com.tr/
Tam bir kış çorbası teşekkürler.
YanıtlaSilBol vitamini nefis bir Çorba olmuş ellerine sağlık
YanıtlaSil