Translate
28 Kasım 2011 Pazartesi
PATATES KAVURMASI
MALZEMELER
4 tane orta boy patates
1 tane kuru soğan
1 tk. domates salçası
1tk. biber salçası
sıvı yağ,tuz,kırmızı pul biber
YAPILIŞI
Patatesler haşlanıp,kabukları soyulup,küp küp doğranır.
Piyazlık veya irice doğranmış sovanlar yağda kavrulur.
Salçalar eklenip kavurmaya devam edilir.
Patatesler ve baharatlar eklenip karıştırılır.
Sıcak olarak servis tabağına alınıp istenirse ,üzeri kıyılmış maydonozla servis edilir.Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ellerıne saglık canım,patates çok sevılıyor hele böyle kavurması pazar sofralarında pek bır rabet görüyor.
YanıtlaSilpatates kahvaltıların baş tacı:)ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilharika görünüyor ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilEllerine sağlık.Patatesin tüm yemekleri gibi bu da çok güzel.Nefis görünüyor.
YanıtlaSilyenmezmi buuuu:))
YanıtlaSil