MALZEMELER
1 adet haşlanmış bütün tavuk
2 su bardağı ılık tavuk suyu
2 su bardağı ekmek içi
1 diş sarımsak
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
tuz
HAZIRLANIŞI
Bütün olarak haşladığınız tavuğun derisini soyun, tavuğu kemiklerinden ayırın ve didikleyin.. Mutfak robotunda; tavuk suyu, ekmek içi, sarımsak ve tuzu karıştırın.Cevizleri ekleyip biraz daha çırpın.Hazırladığınız karışımın yarısını ayırıp, geri kalanını didiklenmiş tavukla karıştırın. Çerkez tavuğunu, yassı bir servis tabağına alın. Üzerini
ayırdığınız ekmek içi karışımıyla kaplayın.
Biraz zeytinyağı ile bir tatlı kaşığı toz biberi iyice çırpın. Çerkez tavuğunuzun üstünü hazırladığınız yağ ile süsleyin. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık çok severim....
YanıtlaSilMutlu pazarlar..
Hıımmm,, Çok lezzetli olduğuna eminim, ellerinize sağlık,
YanıtlaSil