Translate
25 Şubat 2012 Cumartesi
KAŞAR PEYNİRLİ KREP
MALZEMELER
2 yumurta
1 sb süt
3/4 sb rendelenmiş kaşar
2 sb un
tuz
tereyağ
YAPILIŞI
Önce yumurtaları çırparak, tereyağ hariç sırasıyla diğer malzemeleri ekleyin.
Pürüzsüz oluncaya kadar çırpın.
Krep tavasına çok az tereyağ koyarak, yağı yakmadan eritin.
Krep hamurundan bir kepçe kadar alıp tavaya koyun.
Alt üst pişirerek, servis tabağına alın.
Sıvı hamur bitene kadar aynı işleme devam edin.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
çok severim her öğünde yerim ellerine sağlık...
YanıtlaSilmmm..
YanıtlaSilharika görünüyor:)
ellerinize sağlık..
sevgiyle kalın...
Krebi çok severim ama kaşarlısını hiç denememiştim.paylaşımınız için teşekkür ederm.))
YanıtlaSil