Translate

13 Aralık 2009 Pazar

BURÇLAR VE RENKLER

KOÇ: Sanata eğilimlidir. Malzeme seçimlerinde cesur davranır. Kırmızıyı sever, sallanan sandalye gibi keyifli eşyalara önem verir.
BOĞA: Resme ve müziğe büyük aşk duyar. Mavi ve pembeyi sever. Lüks mekanlar tam ona göredir. Genelde yapma çiçek yerine doğal çiçeği tercih eder.
İKİZLER: Giysilerini, işini, aşk hayatını ve evini de düşünceleri kadar çabuk değiştirebilir. Aydınlığı sever. Parlak sarılar, yeşiller, maviler, gümüş ve griler onun dekorasyonunda mutlaka yer almalıdır.
YENGEÇ: Parlak açık sarılar, uçuk yeşil, leylak rengi, eflatun tonlarını sever. Gümüş aksesuarları tercih eder. Yengeçler için denizle ilgili bir dekorasyon da yapılabilir.
ASLAN: Kalite onun için vazgeçilmezdir. Onun mekanı aydınlık olmalıdır. Yıldızlı fonları, altın rengini tercih edebilir. Gösterişi sever.
BAŞAK: Ayrıntıya önem verir, dış hatların güzel görünmesi ona yetmez. Mekanın da beyaz, gri, bej, denizci mavisi ve yeşilin her tonu bulunabilir.
TERAZİ: Evinde kitaplık, kütüphane veya çalışma odası mutlaka olmalıdır. Tüm uyumlu renkler onun için kullanılabilir. Düzenine önem verir.
AKREP: Koyu kestane ve koyu şarap rengi onun için düşünülebilir. Düzenli, temiz ve titizdir. Dolabı genellikle kilitli ve çekmeceli olmalıdır.
YAY : Canlı renkler onun içindir. Gök mavisi, mor ve turkuaz dekorasyonunda düşünülebilir. Mekanı ferah, renkli, canlı olmalıdır.
OĞLAK: Siyahı sever. Denizci mavisi, kahverengi, akik taşı onun için idealdir. Kırmızı yakutla da ilgilenir. En iyinin kendisinin olduğuna inanır.
KOVA: İlginç, yenilikçi ve ilkçidir. Cesurdur. Bir ilkin vereceği sonucu tereddütsüz dener, sonuç kötü olsa bile. Etrafın orijinal fikirlerine açıktır.
BALIK: Pembe, beyaz ve eflatun çiçeklerle onun bulunduğu yer süslenebilir. Zümrüt rengi de onun için caziptir. Çizgili ve keten tarzı onun için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.