15 Aralık 2009 Salı

ÖNEMLİ BİLGİLER

  1. Yemeklerde kanola yağı kullanın.
  2. Yemeklere deniz tuzu kullanın.
  3. Böreklerde kaya tuzu kullanın.
  4. Bulaşık makinesinde parlatıcı olarak elma sirkesi kullanın.
  5. Ph değeri 7'nin altındaki sularıı tercih edin.
  6. Muhallebinin en son şekeri konur.Yoksa kansorojen etki yaratır.
  7. Aşurede de enson şeker konur.
  8. Kimyon barsak çalıştırır.
  9. Yiyeceklerde akümünyum folyo kullanma.
  10. Tarhananın içine pişirilirken sucuk,haşlanmış nohut,şehriye atılabilir.
  11. Hamurişlerinde HATAP unu kullan.
  12. Yemeklerde 1 ay iyotlu, 1 ay iyotsuz tuz kullanın.
  13. Lahana yemeklerinde kimyon kullanın.(Tüm baklagillerde)
  14. Sarımsağı ezdikten 5 dk.sonra kullan.Antibiyotiği çıksın.
  15. Tarhana çorbasına sariımsak at.
  16. Ispanak yemeğine hindistancevizi ekle.
  17. Zeytinyağına kakule koyup beklet.Hazımsızlığa iyi geliyor.
  18. Elma sirkesi ile soğan suyu  karışımı eldeki lekeleri giderir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beni yorumsuz bırakmayın lütfen. Yazdığınız her yorum benim için çok değerli.